Dag ett

Sov som en stock och vaknade till fågelsång … tuppar är fåglar … det var i alla fall inte väckarklockan.

Efter en snabb dusch och lite ommöblering i rummet, gick jag till närmsta hotell för frukost och sedan vidare till Syster Naa (redan nu har jag rört mer på mig här än under senaste månaden hemma 😄) Det var ett ömsesidigt kärt återseende! Det var så roligt att få ge henne en gåva i form av ett egentillverkat halsband.

Syster Naa tar mått på Portia.

Naturligtvis pratade vi igenom en ny design och hon kom med egna förslag på förbättringar- jag gillar när de som är bäst i ditt skrå kommer med förslag och inte bara säger ja och amen till det jag vill göra – två huvuden tänker bättre än ett! Vad det blir? Det får ni se!

Kärt återseende #2. Kati på Sun Trade Beads! Min mentor i Ghana och en fantastisk vän! Jag blev 12 kg lättare på kuppen (hade med mig vaxad tråd till henne). Hos Kati träffar jag alltid intressanta människor – den här gången Portia Dery (se bild ovan), en barnboksförfattare som har projekt tillsammans med Kati. Tillsammans for vi till Nubuke Foundation, ett konstgalleri i Accra och en plats jag velat se men inte hunnit med.

Det var i stora drag dag ett, jo förresten, är ni intresserad av Portias bok heter den; ”Grandma’s list” https://www.jamesmurua.com/portia-dery-is-africana-book-award-2018-winner-for-grandmas-list/

Nu ska jag fika en bulle och vatten innan jag går till sängs! Natti natti!

Annons
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.